Visioffice

Un alt aparat indinspensabil masuratorilor pentru lentile progresive este: Visioffice - un asistent pentru masuratori precise.

Visioffice aduce un sprijin diversificat, pentru ca pe langa functia de ajutor in vanzare, permite luarea unei masuri precise si rapide a tuturor parametrilor necesari. Astfel, permite inregistrarea dinamica a parametrilor de purtare intr-o secventa video, precum si masurarea comportamentului vizual propriu fiecarei persoane. In acest mod, adaptarea si indrumarea capata mai multa valoare, iar opticianul este mai convingator datorita punerii in valoare a competentelor sale, dar si datorita unui echipament tehnic de inalta clasa.

Cu Visioffice, Essilor prezinta un sistem ce ofera un sprijin pretios la toate nivelele: optimizarea analizei nevoilor, alegerea lentilei, alegerea ramei, masurarea parametrilor de purtare.

Nevoile specifice ale celui ce poarta ochelari sunt sistematic determinate cu ajutorul unui chestionar. Intre altele, sunt luate in calcul urmatoarele criterii: sexul, varsta, activitatile obisnuite, hobby-urile, ochelarii purtati in prezent si eventualele probleme intampinate. Pe baza acestor informatii, Visioffice atribuie clientului unul din cele patru profiluri, permitand o argumentare perfectă adaptata acestuia.

Alegerea ramei devine mai usoara

Alegerea ramei este facilitata datorita functiei de fotografiere digitala si functiei de camera de luat vederi. Fotografiile pot fi tiparite si oferite clientului. Acest serviciu este important in special pentru clientii cu miopii puternice care au nevoie de un sfat mai important, dar si pentru clientii nehotarati care doresc sa-si consulte mai intai prietenii si/sau familia. In plus, Visioffice ofera raspunsuri in ceea ce priveste vederea si diferitele produse. Clientul poate astfel sa consulte el insusi diferitele module ale aparatulului si sa se informeze mai mult.

O masurare rapida si exacta

Ca sistem de centraj video, Visioffice determina rapid si precis parametrii necesari pentru toate lentilele existente pe piata. Printr-un simplu clic, se determina toti parametrii de purtare, precum si parametrii de centraj. Visioffice determina de asemenea, in exclusivitate, obiceiurile vizuale. Astfel, aceasta inovatie reprezinta unicul sistem de acest fel care poate masura parametrii de purtare, dar si comportamentul vizual propriu fiecaruia. Aparatul este de o precizie nemaiintalnita si extrem de rapid, ergonomic si usor de folosit: rezultatele sunt afisate pe ecran in 20 de secunde si se pot inregistra, daca doriti, direct in folderul clientului.

Cu ajutorul Visioffice-ului se elimina in totalitate riscurile masuratorilor gresite pentru purtatori, ce sunt atat de critice pentru adaptarea la lentilele progresive.